ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ

Ο Μίλτος  Καρούμπας είναι απόφοιτος της ανωτέρας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων της Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στη σχολή Centre International De Glion της Ελβετίας.

Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στις Ξενοδοχειακές αλυσίδες Hilton και Intercontinental στην Ελλάδα και στo εξωτερικό.

Ως Αρχιμάγειρας απέκτησε την ειδικότητα της μαζικής εστίασης στη σχολή Montana της Ελβετίας και εργάσθηκε στην αεροπορική εταιρία Swissair ως Catering Production Manager.

Συνέχισε ως Executive Chef στην πολυεθνική Gate Gourmet Papadacos catering. Στην Ελλάδα έχει εργασθεί σε πολλά γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία των Αθηνών, ενώ διετέλεσε καθηγητής στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και εδώ και δέκα έτη είναι ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων με σημαντική δράση σε γαστρονομικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μέλος της ομάδας kerasma του ΟΠΕ και του ΕΟΤ.

Στην διεθνή του δράση είναι μέλος της παγκόσμιας ομάδας γευσιγνωστών ITQI, που εδρεύει στο Βέλγιο και  παγκόσμιος κριτής διαγωνισμών γαστρονομίας  στις διεθνείς οργανώσεις  Bocuse d`or και wacs

Σήμερα εργάζεται για τον όμιλο Vivartia  ως Corporate Executive Chef.

Αλλες δρασεις απο: ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ

FLAVORS WITH HISTORY

23 May 2015
11:05 - 11:50
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ