ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΡΗΣ

Ο Βασίλης Πορής, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Από μικρός είχε κλίση στη μαγειρική, και η αγάπη του για την κουζίνα τον οδήγησε μεγαλώνοντας στις πύλες της LE MONDE. Ως σπουδαστής της μαγειρικής τέχνης, παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων και αποφοιτώντας ακολουθεί  το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της LE MONDE, EURO CHEF.

Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται στο GRAND RESORT LAGONISI- 5 STARS HOTEL και στο RESTAURANT CASA DI PASTA. Το 2005 παίρνει το Certification of professional training OEEK και το 2006 μεταβαίνει στην Ελβετία όπου παρακολουθεί το European Pastry & Chocolate Arts certificate program στο DCT International Hotel & Business Management School και ένα χρόνο αργότερα ολοκληρώνει επιτυχώς, στο ίδιο πανεπιστήμιο και το πρόγραμμα European Gourmet Cuisine certificate program. Εργάζεται στην Ελβετία στο HOTEL LE VIEUX MANOIR RELAIS CHATEAUX και αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου εργάζεται σε μεγάλα εστιατόρια όπως το RESTAURANT COOK EAT, το RESTAURANT AKROTIRI BOUTIQUE CLUB RESTAURANT DIOSKOUROI και  το RESTAURANT DIONYSOS –ZONARS V.S.GROUP.

Η πορεία του στη μαγειρική τέχνη επισφραγίζεται το 2007 από το βραβείο DCT  Academic Award for excellence culinary and pastry studies . Σήμερα εργάζεται ως καθηγητής στη LE MONDE και ως Sous Chef  στο RESTAURANT DIONYSOS –ZONARS V.S.GROUP .

Αλλες δρασεις απο: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΡΗΣ

CHEF VASILIS PORIS

24 May 2015
15:00 - 16:00
COOKING STAGE