ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΞΑΡΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΞΑΡΛΗΣ

O Χρήστος Αξαρλής εργάζεται εδώ και 12 χρόνια στο χώρο του bartending. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε πανεπιστημιακές pub κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του York. Αφού τελείωσε το πτυχίο του στη Βιολογία, εργάστηκε ως bartender, head bartender και bar manager στο Vudu Lounge στο York από το 2005 μέχρι και το 2009, ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε επιτυχώς το δεύτερο πτυχίο του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τεχνολογία Επικοινωνιών και στα Γαλλικά (MITL) στο Πανεπιστήμιο του York καθώς και το Master του στη Διαχείριση του Περιβάλλοντος και την Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester.

Διέκοψε την καριέρα του λόγο της στρατιωτικής του θητείας και από το 2009 εργάζεται στην Bar Academy ως Senior Bar Instructor σε όλα τα τμήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ. Ταυτόχρονα οργανώνει εδώ και 5 χρόνια  το Athens Bar Show, τη μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες του χώρου των bar στην Ελλάδα. Από τότε έχει οργανώσει και στήσει πολλές επιχειρήσεις bar στην Αθήνα και την επαρχία.

Εδώ και τέσσερα χρόνια κάνει εκπαιδεύσεις για μεγάλες εταιρίες ποτών εκπαιδεύοντας  επαγγελματίες bartender και στελέχη εταιριών τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Λαμβάνει μέρος σε διεθνούς κλάσης συνέδρια και σεμινάρια, ταξιδεύοντας συνεχώς με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων και ικανοτήτων του.

Αυτή τη στιγμή παράλληλα με τη Bar Academy Hellas εργάζεται στο 9Βήτα Home Bar σαν Bar Manager.

Αλλες δρασεις απο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΞΑΡΛΗΣ

TASTING WORKSHOP PELOPONNESIAN APERITIVO

23 May 2015
18:00 - 19:00
CAFÉ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ