ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗ

ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗ

Η Μαριλού, είναι Chef και Food Blogger. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία στο ΤΕΙ Καστοριάς, επάγγελμα το οποίο εξάσκησε για περίπου 6 χρόνια σε εταιρείες όπως η The PR Team, η V&O, η Asset Ogilvy και η SONY Hellas. Στα 27 της, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγλματικά με το χόμπι της, την μαγειρική. Ξαναβρέθηκε στα θρανία της ιδιωτικής σχολής Le Monde και έκανε την πρακτική της στο εστιατόριο Π­Box του chef Χριστόφορου Πέσκια όπου και παρέμεινε για ενάμιση χρόνο. Στη συνέχεια, άρχισε να σερβίρει το πρώτο brunch της Αθήνας από το εστιατόριο Mama Roux και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είναι Brunch Chef στα New York Sandwiches. Ξεκίνησε το Food Blog της, MadameGinger.com το 2012, το οποίο σήμερα αποτελείται από μία ομάδα 7 ατόμων. Ζει στην Αθήνα με τον αδερφό της και τον σκύλο της και θα ήθελε κάποια στιγμή να ξαναζήσει στην επαρχία.

Αλλες δρασεις απο: ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗ

THE ART OF FOOD BLOGGING IN GREEK AND FOREIGN BLOGS

24 May 2015
20:00 - 21:00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ