ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

Ο Μιχάλης Ντουνέτας, μετά το Λύκειο αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και παρακολούθησε σεμινάρια Ιταλικής κουζίνας στη Σχολή Etoile Ιταλίας και ζαχαροπλαστικής στην Valrhona Γαλλίας.

Εξειδικεύτηκε στη Μαροκινή και Κουβανέζικη κουζίνα σε εστιατόρια στο Μαρόκο και στην Κούβα. Έχει πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα που περιλαμβάνει εξειδίκευση σε ιταλικά εστιατόρια και σχολές (π.χ. παρασκευές παγωτού), παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων στην Ελλάδα (π.χ. Haccp), τεχνικός σύμβουλος εταιρειών τροφίμων και εστίασης (Creta Farm, Γρηγόρης, Unilever, Gilli Diet, κ.λ.π.) και δημιουργία προγραμμάτων (project) όπως η σειρά “Mεσογειακό τραπέζι” της Creta Farm, δημιουργία αλυσίδων fast food Κρητικής διατροφής, όπως το Dakos της Creta Farm, Ιταλικής αλυσίδας εστιατορίων Γρηγόρης, προγραμμάτων υγιεινής διατροφής και αδυνατίσματος της Gilli Diet, σύμβουλος εστιατορίων, catering και χώρων εστίασης, Mέλος της Eurotoques και του Athens Chef’s Club, καθηγητής Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και εισηγητής σεμιναρίων μαγειρικής,  συγγραφέας περιοδικών μαγειρικής (π.χ. Iταλική κουζίνα “Casa di Pasta”, “Food Guide” κ.λ.π.,)

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής (“Στην Κουζίνα Ολοταχώς” για 3 χρόνια, κ.λ.π.). Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει τα εστιατόρια “Baraonda”, τον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” (“Red” Gourmet εστιατόριο, “Bοτανικός”, εστιατόριο Εσωτερικό και εξωτερικό catering) , Εστιατόριο “Vive Mar”, Ασιατικό εστιατόριο “Οnami”, όπου εργάστηκε ως executive chef.

Από τον Οκτώβριο του 2000 μέχρι σήμερα εργάζεται ως καθηγητής του τμήματος Eurochef  (τμήμα μετεκπαίδευσης μαγειρικής τέχνης) και ασχολείται με την οργάνωση και τον συντονισμό σεμιναρίων στη σχολή LE MONDE.

Έχει εκδώσει βιβλία μαγειρικής. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Αλλες δρασεις απο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

CHEF MICHALIS NTOUNETAS

23 May 2015
15:00 - 16:00
COOKING STAGE