ΠΑΝΟΣ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ

Σπουδές

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αθήνα, Ελλάδα

  • B.Sc./M.Sc. Τμήμα Χημικών Μηχανικών
  • Ειδίκευση στη “Μηχανική τροφίμων και βιοτεχνολογία”

Πολυτεχνείο της Μαδρίτης (Universidad Politecnica de Madrid), Μαδρίτη, Ισπανία
Επαγγελματική εμπειρία
Melissi & Co, Αθήνα, Ελλάδα, συνιδρυτής της Melissi&Co (Ladolea Olive Oil), με κύρια δραστηριότητα την εξαγωγή υψηλής ποιότητας ελαιολάδου (βιολογικό και εξαιρετικά παρθένο) από την περιοχή της Κορινθίας (5 διεθνή βραβεία ποιότητας και σχεδιασμού προϊόντος)

Ερευνητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αθήνα, Ελλάδα
Μέλος του ερευνητικού προγράμματος του Ε.Μ.Π. : “Έλεγχος ποιότητας των καυσίμων που διατίθενται στον τελικό καταναλωτή από πρατήρια υγρών καυσίμων”

Ελαΐς – Unilever, Αθήνα, Ελλάδα
Πρακτική άσκηση στο τμήμα Παραγωγής και Διαχείρισης Νέων Εργασιών (T.P.M.-Total Productive Maintenance), της πολυεθνικής εταιρίας Ελαΐς – Unilever (T.P.M. (Total Productive Maintenance)

Αλλες δρασεις απο: ΠΑΝΟΣ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ