ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Ο Ηλίας Αναστασιάδης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Έχοντας αποφασίσει από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με τη μαγειρική, σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου...
read more

ΕΡΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ

Η Έρση Φιλιπποπούλου έχει γεννηθεί και ζει στην Αθήνα. Είναι αρχιτέκτων- μηχανικός και νομικός, επίτιμη διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού, σύμβουλος έργων μουσείων. Διδάσκει σε μεταπτυχιακό...
read more

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Μανιατάκης, γεννημένος στην Κορώνη Μεσσηνίας, είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας, Επίτιµος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Kingston της Αγγλίας, βραβευμένος  από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την...
read more

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Ο  Δημήτρης Κουρέτας γεννήθηκε στα Προσφυγικά της Πάτρας το 1962. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Πάτρα και στη συνέχεια πήρε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία από το...
read more

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ

Ειδικός σε θέματα τουριστικού και δικτυακού marketing και με πολύπλευρη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του τουρισμού, ήταν επί μια 20ετία Γενικός Δ/ντής του Ξενοδοχειακού, Συνεδριακού...
read more

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΖΕΡΒΑΣ Σκηνοθέτης-Παραγωγός Γεννήθηκε το 1960 στην Πρόσυμνα Αργολίδας. Στην Αθήνα σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Σκηνοθεσία στην Σχολή Σταυράκου,  Στο Παρίσι ολοκλήρωσε...
read more

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αντωνία Τριχοπούλου είναι ιατρός βιοπαθολόγος, με μετεκπαίδευση στη δημόσια υγεία, τη βιοχημεία και τη διατροφή στα Πανεπιστήμια  Αθήνας,  Ann Arbor  (ΗΠΑ) και  Saint Antoine ...
read more

ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ξεκίνησα να μαγειρεύω στην εφηβεία μου, όταν δηλαδή ξεκίνησα να επισκέπτομαι ταβέρνες και εστιατόρια και να δοκιμάζω διαφορετικά φαγητά από της μητέρας μου. Γυρνούσα σπίτι...
read more

ARI VEZENE

Ο Ari Vezené είναι ο chef patron του εστιατορίου Vezené. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από γονείς μετανάστες και πέρασε...
read more